5 Δεκεμβρίου 2013

Παράδοση συλλεχθέντων τροφίμων στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας



Οι Νέοι της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη», το μεσημέρι της Τετάρτης, 4-12-2013, επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας προκειμένου να παραδώσουν τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν το Σάββατο 30-11-2013. 

Στόχος τους η ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ιερού Ναού της Παναγίτσας. Η υποδοχή από τον ιερέα του ναού Πατέρα Τίτο ήταν εξέχουσα και ουσιαστική μιας και οι νέοι, που παραβρέθηκαν στον Ναό είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια εποικοδομητική συζήτηση με το Σεβαστό Πατέρα Τίτο. 


Ο ίδιος εξέφρασε τις ευχαριστίες του, όσο και των συνεργατών του και τόνισε, ότι στηρίζει ενεργά τη προσπάθεια των νέων της παράταξης για κοινωνική αλληλεγγύη και δράσεις, που στόχο έχουν «κανείς μόνος του στην κρίση».
 
Οι νέοι και οι νέες, αφού τον ευχαρίστησαν για την θερμή υποδοχή,τα καλά του λόγια ως επίσης και για την ξενάγηση στους εργαστηριακούς χώρους του Ναού, δεσμεύτηκαν, ότι θα συνεχίσουν με ακόμη περισσότερη θέληση το έργο που ξεκίνησαν, με σκοπό να στηρίξουν οικογένειες και δημότες που πραγματικά έχουν ανάγκη.  



Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στην σελίδα μας στο facebook

ΝίκοςΜπάμπαλος - ''Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη''



                                                         Οι Νέοι της παράταξης
¨ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ¨